Scenarie-ideer

419381610_7084fba0a7_o1.jpg

Her præsenteres forskellige ideer til scenarier.

Menneskejagt ved La Grange 5

Ved la grange 4 og 5 eksisterer en masse små autonome samfund, bystater inde i jernasteroider, hvor der eksperimenteres med sære samfundsformer og ideologiske samfund. Fonden er blevet kaldt ind til at finde arvingen til Hallengrift-selskabet, som er trådt ud af det hektiske liv på jorden, og har slået sig ned i et af disse samfund. Det bliver et actionbrag, hvor Fondens freelancere i et kapløb med de kinesiske marstriader prøver at finde frem først til det samfund, hvor arvingen har slået sig ned.

Stikord: Kulturmøder, action, Bladerunner, triaderne, klostre, Heart of Darkness

Milliardæren og robottøsen

En milliardær er død – og han har efterladt sig en vældig formue, som hans bioroidetrofæ hustru gerne vil arve, men hans ghost – digitale kopi af hans person – ser sig som den retmæssige fortsættelse af hans eksistens, og derfor den fortsatte ejer af de mange milliarder. Mens retssagen går sin gang, forsøger nogen at komme milliardæren til livs. Hvem er det, og hvad er motivet? Mordgåde og retssalsdrama i et.

Stikord: KI, ghost, bioroider, bioshell, cybershell, efterforskning

Teenager i det 22. århunderede

En gruppe af elitens børn i det 22. århunderede. Deres oldeforældre og bedsteforældre bedriver globale kæmpefirmaer, deres forældre har intet fornuftigt behøvet at lave hele deres liv, og nu er deres børn ved at blive voksne. De har de bedste kroppe, man kan købe for genetik, de hurtigste computere og de bedste KI’ere, de er veluddannede, og har fremtiden for sig. De har bare intet at bruge den til, og ingen har brug for dem.

Stikord: Generationsskift, 22. århundredes popkultur, transhumanisme, super velstand, teenageoprør

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s