[referat] Store forventninger

5. akt: Vildspor og ulykkelige sammentræf

0) Vi enedes om ikke at udspille Cassandra og Kimbos date, men besluttede derimod, at der var sket noget, så Kimbo kunne nå tilbage og hjælpe James i forhøret af Malhawi. Hvad der var sket, lod vi stå hen i det uvisse, og planlagde, at håndtere det via en flashbackscene senere.

1) Kimbo og James tager hen på den station, som de har fået overført Malahwi til, og her går de så ellers i gang med at interviewe Malahwi.

Kimbo får presset Malahwi til at indvillige i, at komme med informationer om den konkurrende bandes brug af brainbugs, mod at Malahwi kan gå – men Malahwi ved intet af værdi.

Kimbo prøver at presse James til, at Malahwi skal med ud på overvågningsopgaver, så han kan identificere den anden bandes medlemmer. James er stærkt imod, men han kender heller ikke Kimbos forsøg på at få undsat Malahwi fra fængslet (tredje akt).

Til sidst tager Kimbo kontakt via nettet til Kit fra Korosbanden, of udbeder sig så meget snavs på Los Hermanos Muertos, at Malahwi kan bruge til at gå fri. Kit accepterer det, imod at Kimbo tilgengæld gør ham en tjeneste: Der er en europæisk kunstmaler i LA for tiden, hvis hans assistent kidnappes og bringes til The Floats inden to dage, så vil Kit fremskaffe de nødvendige informationer. Kimbo accepterer, kun for at opdage at assistenten er ingen ringere end Cassandra.

Da de to forlader politistationen, bliver James skuldret hårdt af en person på vej ind, da han vender sig, ser han det er Sorte Anna, der hvæsender truer ham med hævn (da de har fået flyttet hendes fange hen over hovedet på hende).

A) Genopfriskningsscene: James pumper jern og installerer træningssoftware i hans Værbare, så han har et træningsprogram.

B) Genopfriskningsscene: Kimbo sidder på et værtshus, og er ved at drukne sin sorg over Cassandra, og beklager sig over menneskets intolerance over for opløftede dyr.

2) James vender tilbage på kontoret, da Ee Ng pludselig dukker op og agerer, som om han er hjemme. De to har ikke tidligere mødtes, og det bliver til en meget forvirret samtale mellem de to, hvor James forsøger at presse Ee Ng til at brygge kaffe, og det lader sig kun gøre gennem meget aktiv anvendelse af virtuelle tags.

Undervejs kommunikerer James en del med Kimbo via deres Værbare, og de KI’ere, der administrerer dem. Undervejs modtager James en videobesked fra Bran Masters, detektiv, der er hyret af Olmos og Ava Horrington til at finde deres datter Miranda Horrington (Shauns kæreste), og et møde et par aftner senere bliver planlagt.

3) James og Kimbo tager ud for at forhøre Yakub ibn Khalid angående den besked som Dorothy fandt hjemme hos ham. De besøger ham på hans kontor på hans galleri, hvortil de er blevet eskorteret af en lille, hvid, harmløst udseende cybershell, der teleopereres af galleriets KI’er.

Under samtalen truer Kimbo sig frem til informationer, da Kimbo besidder en masse forhørsvelegnede teknologier – en blanding af cyberware og bioware fra tiden i Nairobi – og Yakub anvender sin Værbare KI’ers Coachingsoftware udi håndtering af besværlige kunder. Yakubs coachingsoftware konkluderer, at den bedste strategi er at give kunden, hvad kunden gerne vil have.

Yakub oplyser derfor, at Shaun havde en plan om at forsvinde i som et mediestunt i forbindelse med sin udstilling, men det var hans plan at vende tilbage et par dage senere, og nu har Yakub intet hørt til manden i adskillelige dage.

C) Genopfriskning: Bloggingscene – James skriver på sin alternative blog, hvor han skriver under alias. Han skriver om menneskets fremmedthed, en solid gang weltschmerz om ensomhed.

D) Genopfriskning: Bloggingscene – Kimbo skriver propaganda på sin incognitoblog, hvor han anvender dæknavnet Cerberus, hvor han skriver for sagen PCFM – Post Canine Freedom Movement – om opløftede hundes ret til frihed og til ikke at blive betragtet som kæledyr.

3) James konstaterer, at oven på informationerne fra Yakub, så bør Mirandas blomsterbutik studeres nærmere en gang mere. James, Kimbo og Ee Ng ankommer til blomsterbutikken, som overvåges af en politidrone, da stedet er et gerningssted. Takket være James’ forbindelse til Paulo Vicomte får de adgang til butikken. Kimbo finder et duftspor, som fører ham han til et vægpanel, og James konstaterer, at duftsporet fører hen til en skjult dør. James åbner den skjulte dør.

Det konstateres, at Shaun er død af sult. Hvor Shauns plan havde været at gemme sig et par dage i det hemmelige kammer i Mirandas blomsterbutik, så gik det helt galt den dag, hvor banden raserede hendes butik og kidnappede hende. Det medførte, at lemmen blev blokeret, og den eneste, som vidste hvor Shaun var, var blevet kidnappet.

Kort efter ankom politiet og ryddede op på gerningsstedet. Det var så sagen om den forsvundne Shaun.

Epilogen

Vi mangler kun at spille epilogen, hvor vi får afklaret, hvad det var, der skete mellem Kimbo og Cassandra på deres date, og hvordan det går Kimbo, når han skal kidnappe Cassandra. Desuden skal vi kort have sat nogle ord på, hvor Miranda Horrington blev kidnappet, hvorved hun efterlod sin kæreste, Shaun, til at dø i det lille, hemmelige kammer i hendes blomsterbutik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s