[referat] Strøm mine tårer, sagde xenocoppen

3. akt: Korosbandens brainbugdesigner

Første scene åbner på kontoret, hvor James og Dorothy tager ud for at undersøge Horringtonslægten.

Derefter tager Kimbo kontakt til xenocoppen Ee Ngfor gammel venskabs skyld i håbet om at denne kan fortælle noget om politiets efterforskning i Shaun laPiDees fosvinden.

Dengang James Wamese og Kimbo arbejdede for Nairobi PD havde de et samarbejde med LAPD vedrørende terroristen Gibson Thureau og dennes sammensvorne, der blev sporet til LA.

Ee Ng tager ud og besøger detektiverne, og indvilliger i at freelance for detektiverne, idet han endnu ikke har fundet ud af, hvad han skal bruge sin fritid til, som han har, nu hvor han ikke længere tjener LAPD, men er ansat hos dem. Samme problem har hans nitten andre bioroidesøskende.

Det kommer til en konflikt mellem Kimbo og Jaan om, hvem der hvad at skulle have sagt. Konflikten endte med Kimbos bersærkergang, hvor Ee Ng forsøgte at sætte sig imellem, og Kimbo endte med tænderne i Jaans lår. Jaan besvimer pga. af smerten, og Kimbo bestiller en privat ambulance til at tage sig af ham.

Kimbo tager kontakt til Kit fra Korosbanden for at låne yderligere 30.000 til hospitalsregningen. Til gengæld skal han få Mahlawi, Korosbandens brainbugdesigner ud af fængslet.

Genopfriskningsscene: Jaan bæller sig høj på koffein i Ebolacola, mens han suser gennem et VR-rumskib og beretter over for sin netkæreste om sine dage hos J.K Detectors, og hvordan han bosser rundt med de to detektiver.

Kimbo får den efterfølgende dag Jaan til at indhente informationer om den fængslede Malahwi. Dennes sag varetages af Anna Estuardo, “Sorte Anna”, der gentagne gange har været skudt ned i tjenesten, men hver gang takket være kropsimplantater er kommet stærkere tilbage. Det viser sig, at Korosbanden er ved at udvide sin andel af brainbugmarkedet, mens de to bander, Los Hermanos Muertes og La Cienegas 92’s ligger krig med hinanden. Desuden er Omar, der var en af Mirandas kidnappere, i ledtog med Alvardo Nigre, som er den pusher, som Shaun og Maryam køber/købte deres brainbugs hos.

Det viser sig desuden, at Kimbo kender Sorte Anna fra et netforum om brug af bioteknologi i efterforskningsøjemed.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s