[referat] Los Angeles – De ensommes stad

2. akt: Den ny medarbejder

1) Det er morgen, og man samles over morgenkaffen på J.K. Detectors’ kontor, hvor Mr. Burke tager kontakt til bureauet og introducerer dem for deres nye makker, Jaan Frank, der skal assistere bureauet med deres efterforskning i hans egenskab af at være computerprogrammør og hacker.

Efterfølgende spørger Dorothy ind til det brev, som Kimbo fandt i Shauns lejlighed, og Kimbo afslører, at det er et brev, hvor Shaun slår op med Miranda Horrington. Et par hurtige opslag på nettet afslører, at Miranda ejer en blomsterhandel, og at hun har forbindelser til en anti-genfixing lobby, der plæderer for det menneskelige genoms mangfoldighed.

2) James Wamese beslutter sig for at gå på gaden for at følge sagen derfra. Imens bliver Dorothy og Kimbo tilbage for at tage imod Jaan Frank, som viser sig at være en lettere socialt kejtet ung mand, hvorfor der bliver talt en del forbi hinanden i det lille kontor.

3) Efterfølgende vender James tilbage, da han har konstateret, at Mirandas blomsterhandel er blevet raseret. Kimbo og Dorothy smutter ud for at foretage noget benarbejde. James sætter Jaan Frank til at hacke sig ind på et overvågningskamera for at finde ud af, hvad der skete. Jaan finder et videofeed fra et kamera på gaden, som er anbragt over for blomsterhandlen. På optagelserne fremgår det, at unge mænd på letvægtsscootere dukkede op, krævede et eller andet af pigen, hvorefter de raserede hendes blomsterhandel og tog hende med sig.

James og Jaan er begge markante personligheder, og det viser sig, at der er behov for at etablere en hakkeorden. Peter erklærer, at han vil have en konflikt, hvor hans spilperson kuer Kaspers spilperson. Frem kommer terningerne, og det kommer til at gøre ondt. De to mænd spiller med musklerne, men det ender med, at James får grebet Jaan i kraven og tvunget ham ud foran kaffemaskinen, hvor han sættes til at brygge den ene kande efter den anden, mens James drikker whiskey.

4) Imens undersøger Dorothy og Kimbo det kunstprojekt, som Maryam og Shaun arbejdede på skulle være deres næste. Et projekt, hvor man gennem bioteknologi vil skabe mannequiner, der skulle posere med kunstneriske klæder.

5) Genopfriskningsscene: James Wamese blogger om sit liv og sin situation.

6) Dorothy og Kimbo opsøger Maryam, som de finder på en cafe ikke langt fra hendes kunstværksted, som hun deler med Shaun. Det bliver til en længere samtale, hvor Maryam afslører, at deres mannequinprojekt gik ud på, at skabe bioroider, hvis fysiske udseende var formet som mannequinfigurer, og som kun havde en rudimentær intelligens, sådan at deres mannequiner var levende figurer, og at det skulle få publikum til at overveje, om det var mannequinerne eller om det var deres klæder, der var det udstillede. Shauns kæreste, Miranda, var en stærk modstander af det, da hun mente, at det var en hån imod det ægte menneske. Maryam indrømmer, at hun og Shaun fra tid til anden anvendte brainbugs (nanoteknologisk narkotikum), som de erhvervede sig på The Sunset Strip fra Eduardo Nigre.

Undervejs får Maryam trådt på alt, hvad der definerer en weltschmerz opløftet-schæfer, så Kimbo taber næsten kontrollen over sig selv og får ydmyget sig selv (og nogen ligger en video af det på nettet).

7) Mellemscene: På nettet diskuteres der i et virtuelt chatrum om de trusler, der har været imod Maryam og mannequinprojektet. Anti-genfix lobbyen har haft betragtet bioroiderne i projektet, som en del af transhumanisternes memetiske propaganda for at rense ud i det menneskelige genom, og militante anti-genfixere har truet med bombesprængninger. Diskussionen ender, da “Darwin” dukker op og troller diskussionen med sin Onos-konspirationer => Quickguide: Onos.

8 ) Dernæst følger vi James og Jaan hjemme på kontoret, hvor Jaan stadig brygger kaffe, da Dorothy og Kimbo vender tilbage.

9) En tur rundt i det virtuelle landskab afslører, at Eduardo Nigre er en (brain)bugdealer, der er et kendt medlem af banden Los Hermanos Muertes, som holder til i det gamle industrikvarter, og som tilhører en større organisation af bander kaldet locos Tambrién.

10) Genopfriskningsscene: Dorothy blogger og modtager kommentarer på sin blog.

11) Jaan undersøger nærmere hvem de seks, der kidnappede Miranda, er. Kasper har succes med sin efterforskning, og det etableres, at han samkører videoptagelserne af kidnapperne med en stribe forskellige politi-databaser, hvorved han finder frem til identiteten på tre af dem. De er medlemmer af Los Hermanos Muertes, den ene er Omar, som er en ven af Eduardo Nigre.

12) James følger op på resultaterne ved at blandt andet at bruge sine politiforbindelser på hjemmesiden forceoflaw.com om banden Los Hermanos Muertes, alt imens Kimbo følger sig chikaneret af de andres intolerance over for dens hundeliv, og udvandrer derfor.

13) I The Floats (bådby med en kvart million flygtninge fra Malaysia og Thailand) mødes Kimbo med bandelederen Kit Siang Mahatmir fra Korosbanden, som låner ham 10.000 til dyre renter imod, at Kimbo advarer James mod at vise sit ansigt i The Floats igen efter sidste episode, og at Kimbo indvilliger i, at indtjene pengene på anden vis, hvis den ikke kan betale renterne. Efterfølgende spenderer Kimbo de 10.000 på et diamantbesat halsbånd, som den sender som gave til Cassandra.

14) Genopfriskningsscene: Jaan Frank deltager i en nørdet konkurrence mellem programmører om at programmere på tid.

15) Hjemme på kontoret advarer Kimbo James om, at han nok ikke skal frekventere The Floats igen, hvilket James tager til efterretning, og J.K. Detectors holder fyraften.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s