[Quickguide] Onos

Onos er en organisation, der arbejder på at fremme genetiske forbedringer, livsforlængende bioteknologi og des lignende gennem debat og oplysning. Bevægelsen har medlemmer i alle større nationer på jorden og alle større kolonier uden for jorden. Et tilbagevendende tema for organisationen er forsøget på at finde de bedste træk for det ideelle paramenneske.

Onos udgiver tidsskriftet Tomorrow’s Cradle Quarterly, hvis titel synes at være en reference til A. Clarkes Childhood‘s End.

Ifølge visse opponenter er Onos ikke navngivet efter sin grundlægger, men efter sloganet “En niche, en art”, der afspejler, at Onos betragter den igangværende voldsomme udvikling af forskellige paramennesker som værende et stadie i en evolutionær model, hvor mangfoldigheden kollapser på grund af strid mellem de forskellige varianter, så der tilbage alene er en art, nemlig homo sapiens’ evolutionære arving, på samme måde som homo sapiens er eneste overlevende hominide af sin art.

I Onos’ optik skulle det efter sigende være en parallel udvikling til det kapløb af infomorpher => Quickguide: Infomorph, der finder sted, og at ligesom paramenneskene vil udkonkurrere hinanden indtil den stærkeste art står, ligeledes vil (para)menneskeheden blive bekriget af infomorpher, indtil den stærkeste står tilbage. I den sammenhæng påstås det, at Onos vil kunstigt fremme striden mellem paramennesker for at finde vinderen, så infomorpherne kan bekriges, førend de er rede.

En tanke om “[Quickguide] Onos

  1. Pingback: [referat] Los Angeles - De ensommes stad « Transhuman Space

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s