[DNR] Venfo-teknologi

Viden er en svær en, særligt når det gælder emner, som det er svært at besidde fakta omkring, særligt i en verden, hvor ting kan redigeres og forfalskes på særdeles overbevisende måder. I stedet sender du din KI ud og spørge dine venners KI’ere om dine venners holdning til en sag. Har andre hørt om kuppet i Kazakhstan og tror de på, at det skyldes ultra-nationalister støttet af den russiske regering? Efter nogle sekunders spørgetid kommer din KI tilbage med svar, og den fortæller dig kort om dine venners holdninger til emnet. Ud fra svarende kan du vurdere din egen holdning til emnet.

Særlige spørgsmål kan testes i særlige netværk. For antikhistorikere er der et antikhistoriker-netvæk, som man kan stille spørgsmål omkring forskningsmæssige problemstillinger osv.

Reglen: Beskriv hvordan Venfo-netværket indhenter svar om et emne og få en bonusterning til en relateret konflikt. Denne form for bonusterninger vil hovedsageligt have relevans i sociale konflikter og i informationssøgninger. Den har ingen effekt i kamp.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s