[Referat] Dage og nætter i Kenya

1. akt: Ankomsten i Ken Jomo – rumhavnen i Nairobi.

1a) De fire skraldemænd ankommer til rumhavnen, tjekker ud og planlægger at afrapportere til Mr. Burke inden de skal afholde deres velfortjente ferie. Oven på en længere periode med stress, begynder Oscar Linden at bryde sammen (posttraumatisk stress), og han begynder aggressivt at skændes med de andre Skraldemænd.

1b) Oven på skænderiet er Daniel blevet tørstig, og han giver efter for memerne, da populære og smukke mennesker drikker Mooh-cola, og Mooh-cola gør folk smukke og populære.

1c) Oscar flegner helt ud over Daniels køb, flår colaen fra ham,, og slynger den gennem ventesalen i rumhavnen, og rammer betjenten James Wamese. Hans kollega Kimbo bliver vred på sin vens vegne, og skrider straks til en arrestation, som Oscar voldeligt modstår.

Det medfører et vældigt slagsmål mellem Oscar og Kimbo assisteret af James, og siden også James Walker, der udnytter chancen til at få hævn over Oscar efter deres tidligere skænderi. Slutresultatet er, at Oscar går ned, og bliver slæbt væk af James og Kimbo.

2. akt: publikum til slagsmålet

2a) Blandt publikum er Heinz Sturhan, der kommenterer på slagsmålet ud fra sin euro-centriske holdninger. Happysloggeren kommer med sit første sLog-indlæg, hvor hun fortæller om sin ankomst til Nairobi, og hvordan hun allerede ved ankomsten oplever den vold, som hun leder efter.

2b) Imens folk distraheres af slagsmålet, anvender Gibson Thoreau sin kamera-jammer, sniger sig forbi sikkerheden, og kommer ind til en stor fly-kontrolcomputer, og her lykkedes det ham at inficere computeren således, at den næste hypersoniske jet kommer til at fejlberegne sin egen højde med ca. 10km.

2c) Mikkel og Cassandra står i køen til en pølsebod, hvor Mikkel uden yderligere situationsfornemmelse udsætter publikum for lidt af hvert.

2d) Uden for rumhavnen står Tariq. Det er lykkedes ham at slippe uden om det store opløb ved slagsmålet. Han prajer en taxi, og bliver samlet op af den speedsnakkede Dorothy Toto, der prøver at prakke ham hoteller, Wazam!Burgers (ægte faux-kød) og Mooh Cola på, mens han høfligt prøver at undgå stress.

Da en vældig eksplosion hænder i baggrunden, går det helt galt for manden, og hans STSD træder i fuldt flor, og han ender med at stikke af fra taxien, efterladende sig en undrende Dorothy.

3. akt: Kenyanske dage og nætter

3a) De tre tilbageværende skraldemænd indrapporterer på Mr. Burkes kontor, hvor Monty Hanson optræder som bister livvagt. De fire mænd bevilges 9 dages lønnet ferie og en tur på safari.

3b) Dernæst følger en kort redegørelse om Oscar Lindens færden. Han er blevet fængslet, men i foregående scene håndteredes hans kaution, og Oscar kommer i en kort men succesfuld terapeutisk lynbehandling.

3c) Skraldemændene mødes, og diskuterer hvor de vil hen og spise. De enes om, at lade sig lokke af de holografisk Wazam!Burger-reklamer, som Daniel har vanskeligt ved at modstå. I baggrunden står Tariq og kigger op imod Mr. Burkes vinduer.

3d) Dorothy er til jobsamtale hos Mr. Burke, hvor Heinz optræder som obervatør, og hvor Monty Hanson fortsat agerer livvagt. Der følger en ret munter samtale om Dorothys mange småjobs, og hendes meget korte karriere som taxi-chauffør. Takket være hendes relativt moderne VR-faglærthed (CapeCuttingEdge Software) og Nairobis tilsvarende mangel er hun særdeles velegnet til at arbejde ved Bønnestagen, selvom Heinz forsøger at skyde alle tiltag ned med sine racistiske spydigheder.

3e) Og så aftenens mest rørende scene: James Wamese sidder på en bænk på gaden, og med et miniature flyvende kamera “overvåger” han gangster Tyrells bolig for at kunne kigge på dennes smukke kæreste, alt imens Kimbo sidder som en loyal makker ved hans side, velvidende at James misbruger sine beføjelser, og selvom han finder det særdeles kedeligt.

Hjemme på hotellet er Mikkel gået i gang med sine kreative udfoldelser, og Cassandra smutter i byen efter forsyninger. På gaden render hun ind i Kimbo, og sød kærlighed opstår, også på trods af Kimbos tiltider stærkt kejtede opførsel, og senere samme nat mødes de for at opleve Nairobi by night.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s