Rummets skraldemænd

Jeg har to gange tidligere omtalt kampagnen. I det ene oplæg kommer jeg med en præsentation af vores kampagne og de første spilpersoner i kampagnen: Kredsløb i forfald.

Affald i kredsløb

Tillad mig kort at opsummere:

Fonden opretholder en simpel station i kredsløb om jorden. Stationen er oprindeligt en asteroide, som er blevet anbragt i et fast kredsløb, udhulet og forseglet, så man kan opholde sig den. Der er ingen tyngdekraft på basen, og den er primært at betragte som et værksted, som en “boreplatform”, hvor man er udstationeret i nogle måneder af gangen og tjener styrtende med penge under barske arbejdsvilkår.

De ansatte arbejder med at rydde kredsløbene omkring jorden for “affald” – rester af satellitter, fragmenter fra krigen mellem Kina og Transstillehavs Socialist Alliancen (TSA) (en sammenslutning af infosocialistiske stater) i 2084-2085 eller bare generelt ting, der er blevet efterladt i kredsløb omkring jorden, og som nu udgør en fare for rumskibe, stationer og satellitter.

printo53-copy.jpg

Basens manager er Mr. Burke, der er en repræsentant for Fonden. Mr. Burke er en Sapient Artificial Intelligence downloaded i en Bioshell – med andre ord en kunstig intelligens anbragt i en kunstigt skabt biologisk krop.

Blandt basens personale er Senior Hazmat Assitant Oscar Linden og hans to Junior Hazmat Assitents Hu Ling Tang og Daniel Mbeki, foruden nogle teknikere, der vedligeholder basen, og nogle piloter, der fragter besætninger frem og tilbage.

En hjælpende hånd

For kort tid henvendte Terrell-Dieskau Corp. sig til Fonden, da de havde ikke modtaget et standard kommuniké fra deres station, Vandegrift-stationen, i 72 timer, og de bad Fonden om assistance, da Terrell-Dieskau ikke selv havde nogen rumskibe i umiddelbar nærhed.

Oscar Linden og hans besætning var netop kommet tilbage til deres base, da Mr. Burke kom ombord på deres skib, og straks bad dem forlade dokken for at tage over til Terrell-Dieskaus station, hvor de mødtes med den lokale repræsentant, Assistant vice president for space operations Jens Dietrich, og hans noget yngre, men meget kønne assistent, junior executive Madison Haley.

Jens Dietrich forklarer, at Vandegrift er en forskningsstation, der forsker i bioteknologi for korporationens kosmetikdivision. De har ikke modtaget nogen rutinerapport i 72 timer fra Vandegrift-stationen, og vil derfor sende nogen ud for at kontrollere om radioen fungerer, som den skal, og om alt er ok på stationen. Uheldigvis har de ikke selv nogen skibe i umiddelbar nærhed, hvorfor at Fonden har stillet sit til rådighed. Mr. Burke og hans mænd skal assistere Madison Haley i at sikre sig at alt er ok på Vandegrift-stationen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s